Return and Refund policy

Återbetalnings- och returpolicy:

Vi har etablerat nedanstående policys för att säkerställa öppenhet gällande våra återbetalnings- och returprocedure. De gäller globalt för alla våra kunder.

30-dagars returpolicy:
Om du avser att returnera en vara för återbetalning, vänligen meddela oss inom 30 dagar från leveransdatum via e-post på info@beaullex.com. Vid en defekt produkt, vänligen skicka oss en bild för bedömning. Vi kommer att ordna retur av varan på vår bekostnad. Vi skickar antingen en ersättningsprodukt utan extra kostnad eller ger full återbetalning till det kort som användes vid köpet. Om du däremot önskar byta ut en produkt på grund av ett fel i beställningen eller ändrad åsikt så är returfraktkostnaderna ditt ansvar.

Retur- och återbetalningsvillkor:
Vänligen se till att produkten förblir oanvänd. När vi mottar produkten kommer vi att initiera återbetalningen till det ursprungliga betalningssättet.

Returprocess:
För att initiera en retur, kontakta oss på info@beaullex.com. Efter godkännande kommer vi att tillhandahålla en returfraktsedel och instruktioner. Returer utan förhandsautorisering kommer inte att accepteras.

Skadade, felaktiga produkter eller problem:
Kontrollera din beställning vid mottagandet. Om du upptäcker några defekter, skador eller får fel artikel, vänligen kontakta oss omedelbart för en lösning.

Utbyten:
Vi faciliterar endast utbyten för skadade eller felaktiga produkter. Kontakta oss på info@beaullex.com för att arrangera ett utbyte.

Återtagningsavgift:
Ingen återtagningsavgift tas ut för returer.

Återbetalningar:
Efter att vi har mottagit och kontrollerat din retur kommer vi att meddela dig om återbetalningsgodkännandet. Godkända återbetalningar behandlas automatiskt till det ursprungliga betalningssättet. Återbetalningar behandlas vanligtvis inom 5-7 arbetsdagar efter att vi har mottagit de returnerade varorna. Observera att bearbetningstiden hos banker eller kreditkortsföretag kan variera.

Försenade eller uteblivna återbetalningar:
Om du inte har fått en återbetalning inom den förväntade tidsramen, vänligen kontakta din bank eller kortutgivare. Om du fortfarande inte har fått din återbetalning, kontakta oss på info@beaullex.com.


Kontaktinformation:
BEAULLEX
Sverige
E-post: info@beaullex.com