FAQ

Internationell frakt
Vi erbjuder internationell frakt till kunder över hela världen. Oavsett var du bor, är vi engagerade i att leverera våra produkter till din dörr.


Beräknad leveranstid
Vi strävar efter att behandla och leverera alla beställningar inom ungefär 7-12 arbetsdagar från köpdatumet. I sällsynta fall av logistiska utmaningar kan det ta några extra arbetsdagar. Var lugn, din beställning är i goda händer, och vi ska se till att den levereras säkert och i tid till din angivna adress.

Orderstatus och hjälp
Om din beställning inte har kommit inom den beräknade tidsramen, tveka inte att kontakta oss på info@beaullex.com. Vi kommer snabbt att följa upp ditt ärende och ge dig nödvändig information och uppdateringar angående din beställning.

Säker betalning
Din betalningssäkerhet är vår högsta prioritet. Vi använder globalt erkända säkra betalningsportaler för alla online-transaktioner. Var lugn, ingen av dina betalningsuppgifter lagras på våra servrar, vilket garanterar en säker och trygg betalningsprocess.

Ändra eller avbryta en beställning
Vi uppmanar dig att noggrant granska din order innan du slutför köpet. Om du upptäcker misstag, vänligen kontakta oss på info@beaullex.com inom 24 timmar efter betalning. Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig med eventuella nödvändiga ändringar. Vänligen observera att efter denna tidsram kan det vara svårt att göra ändringar i din order. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, erbjuder vi en 14-dagars returpolicy. Kontakta oss på info@beaullex.com för returinstruktioner.

Delade försändelser
På grund av placeringen av våra lager och tillgängligheten av olika produkter kan din beställning komma i flera paket eller på olika dagar. Detta säkerställer effektiv leverans och låter dig få dina varor så snart som möjligt.

Skadad beställning
Vi ber verkligen om ursäkt om din beställning kommer skadad. Vänligen kontakta oss på info@beaullex.com och inkludera foton på de skadade varorna. Vi kommer snabbt att skicka dig en ersättning utan extra kostnad.